Een fantastische tappenade die elkeen zal vervoeren
Deze tappenade werd gemaakt op basis van enkele favoriete ingrediënten. Tot nu toe heeft dit recept zeer lovende reacties opgewekt tijdens de degustaties. Ze is een steevaste deelnemer van de voorjaarsdegustatie.
Ingrediënten:
- 400 gr zongedroogde tomaten
- 300 gr half zongedroogde tomaten
- 3 (lijvige) potjes verse dragon
- Olijfolie extra virgine
- 1 knoflookteen
- Mengeling van gerijpte kazen:
80 g Parmiggiano
80 g Pecorino
- Notenmengeling:
100 g amazonië
100 g cashew
50 g pijnboompitten
Bereiding:
- Rooster de pijnboompitten zonder vetstof in een pan met dikke bodem en anti-aanbaklaag.
- Rasp de kazen fijn
- Mix alles en voeg met tussenpozen de olijfolie toe, tot de structuur romig wordt, doch nog een stevige bijt heeft.
- Mix alles en voeg met tussenpozes de olijfolie toe, tot de structuur romig wordt, doch nog een stevige bijt heeft.
Gebruik:
Combineer dit met grissini of bruschette
Comments