Risotto con Zucca
Een eerbetoon aan Antonio Carluccio! 600 g pompoenvlees, gehakt in brunoise 2 eetlepels olijfolie 90 g gezouten boter 4 takjes verse rozemarijn, 2 fijngehakt, 2 geheel 1 teentje knoflook 1 kleine ui, fijngehakt 300 g carnaroli rijst (arborio werkt ook wel, doch is niet de favoriet van Antonio!) 75cl kippenbouillon, warm 25 cl witte wijn 50 g Parmezaanse kaas, vers geraspt Zout en peper naar smaak Pompoenrisotto is een van die geruststellende gerechten die iedereen kan plezier

Harry
23 mei 2019


Een fantastische tappenade die elkeen zal vervoeren
Deze tappenade werd gemaakt op basis van enkele favoriete ingrediënten. Tot nu toe heeft dit recept zeer lovende reacties opgewekt tijdens de degustaties. Ze is een steevaste deelnemer van de voorjaarsdegustatie. Ingrediënten: - 400 gr zongedroogde tomaten - 300 gr half zongedroogde tomaten - 3 (lijvige) potjes verse dragon - Olijfolie extra virgine - 1 knoflookteen - Mengeling van gerijpte kazen: 80 g Parmiggiano 80 g Pecorino - Notenmengeling: 100

Harry
14 mei 2018


Een geweldige smaakbom die de Italiaanse en Vlaamse smaken combineert.
Wij zijn niet aansprakelijk voor té uitbundig smaakplezier of een overdreven verwennerij van de smaakpapillen naar aanleiding van dit gerecht! Tagliatelle met groene en witte asperges Voor dit recept ben ik aan de slag gegaan met mijn favoriete seizoensgroente, de asperges, en enkele typische ingrediënten uit de Italiaanse keuken: tagliatelle, pesto en artisjok ... en dit op een eigenwijze manier. Ingrediënten: Groene asperges 500 g Artisjokken (artisjokharten uit blik) 50

Harry
24 apr 2018


De 'Strada del Prosecco' is 51 jaar jong!
Overzicht van de oudste wijnroute in Italië.
Harry Gielen.
6 apr 2018














